Caravans & campers stofferen

Interesse in stoffering van caravans of campers?

Caravan stofferen

Stoffen

Een bijkomend aspect bij campers is dat de autostoelen in dezelfde stof bekleed worden. Dit om het geheel nog mooier op elkaar aan te laten sluiten. Voor onze vakkundige autostoffeerders is dit geen enkel probleem. Zij zorgen ervoor dat uw kostbare bezit exact de sfeer uitademt die u wenst.

Wij hebben een ruime keuze in diverse soorten polyether, koudschuim, latex of een combinatie hiervan. Alle kussens worden in ons eigen atelier op maat gezaagd. Zo leveren we altijd het kussen dat aan beide voorwaarden voldoet.

Heyman stoffeerspecialisten

De specialist in het stofferen van caravans en campers

De camper en de caravan zijn steeds meer onderdeel geworden van onze vrijetijdsbesteding. Belangrijk is dat u zich in de caravan of camper net zo prettig voelt als thuis. Of wilt u juist net even die andere sfeer creëren, om het gevoel van ‘er tussen uit zijn’ te versterken?

Onze winkel biedt een ruime keuze aan stoffen, (in verschillende prijsklasse) die geschikt zijn voor caravans en campers. Een deel daarvan hebben we zelfs op voorraad. Voor de grotere kussens is het prettig als een stof dwars verwerkt kan worden. Dit scheelt onnodige naden in de kussens. Hier houden wij in ons advies uiteraard rekening mee.

Wat betreft de kussenvullingen kunnen we kort zijn: kom eens langs en probeer verschillende opties uit! De kussenvulling van campers en caravans zijn van het grootste belang, omdat ze meestal tweeledig gebruikt worden. Enerzijds moet het comfortabel zitten als bank en anderzijds moet het heerlijk liggen als matras.

    quote

    De mogelijkheden in stof of leer zijn eindeloos. Wat bij de meubel fabrikant onmogelijk leek, werd bij Heyman gerealiseerd en dat alles binnen een week.

    – Peter wildman, zWOLLE