Interieurbouw en stoffering

Interesse in stoffering?

Interieurbouw

Speciale materialen

Of het nu gaat om een hoekje met 2 zitplekken of een restaurant met 100 banken: het is allemaal mogelijk.

Zo stoffeerden we voor Woonconcept Meppel, een volledig wok restaurant in Emmeloord en 140 kappersstoelen van de Kappersvakopleiding Landstede.

Onze expertise op dit gebied zorgt dus voor een passend concept en advies in iedere situatie. Bent u op zoek naar bijzondere materialen? Zoekt u een brandvertragende, antibacteriële, schimmelwerende of urinebestendige stof? Wij hebben het in de collectie.

Heyman stoffeerspecialisten

De specialist in stoffering bij interieurbouw

Eenheid is een belangrijk kenmerk van de uitstraling van scholen, kantoren en openbare ruimtes. Niet dat alle gebouwen er hetzelfde uit moeten zien, maar iedereen toont graag z’n eigen identiteit. Het is van belang dat een gebouw zowel van buiten als binnen een geheel is.

Wij werken daarom al jaren samen met professionele interieurbouwers. Zij maken een ontwerp voor een bepaalde ruimte met daarbij de benodigde zitruimte. Wij zorgen ervoor dat er een ergonomisch verantwoord zitmeubel ontstaat.

    Interieur
    Quote

    De mogelijkheden in stof of leer zijn eindeloos. Wat bij de meubel fabrikant onmogelijk leek, werd bij Heyman gerealiseerd en dat alles binnen een week.

    – Peter wildman, zWOLLE