Vastberaden tikt u de woorden meubelstoffeerder Lelystad in de zoekbalk van uw zoekmachine. U bent op zoek naar een echte vakman, die uw materiaal op professionele wijze kan herstellen. Voor minder doet u het namelijk niet. Dat komt goed uit! Bij Heyman Stoffeerspecialisten Zwolle eisen we niets minder van ons werk. Doordat wij de lat zo hoog leggen, geniet u bij ons altijd van de beste kwaliteit. Neem contact met ons op!

Van alle markten thuis

Bij Heyman Stoffeerspecialisten Zwolle staan wij graag voor een uitdaging. De meest bijzondere meubelstukken zijn daardoor al door onze handen geweest. Dat is goed nieuws voor u, want dat betekent dat uw meubelstoffeerder uit Lelystad een brede ervaring binnen het vakgebied heeft opgedaan. Zo vindt hij razendsnel zijn weg in traditionele materialen, zoals: jute en paardenhaar. Ook is uw meubelstoffeerder uit Lelystad prima op de hoogte van de voorschriften die in het bedrijfsleven gelden.

Transportmiddelen

Veel mensen in Lelystad denken bij het woord ‘meubelstoffeerder’ voornamelijk aan het herstellen van stoelen, banken en overige, huiselijke attributen. Niet is echter minder waar. Binnen onze werkplaats hebben wij ons ook gespecialiseerd in het bewerken van een aantal transportmiddelen. Onze meubelstoffeerder kan u nabij Lelystad van dienst zijn als het gaat om de volgende voertuigen:

De diensten van Heyman

De vakmannen van Heyman nemen hun werk ontzettend serieus. Zo serieus, dat uw meubelstoffeerder nabij Lelystad zich zeker bij het Stoffeer Gilde heeft aangesloten. Wij zetten in op ontwikkeling en zijn daardoor altijd van de nieuwste technieken op de hoogte. Geen enkele klus is ons te moeilijk. Wilt u zelf als meubelstoffeerder in Lelystad aan de slag? U kunt voor al het benodigde materiaal in onze winkel terecht.

Schakel nu een meubelstoffeerder nabij Lelystad in!

Een meubelstuk herstellen doet u niet zomaar. Vaak is het in uw belang dat dit goed gebeurt. Sentimenteel of financieel. Schakel daarom vandaag nog de specialisten van Heyman Stoffeerspecialisten Zwolle in. Doe dit door een offerte aan te vragen of bezoek onze werkplaats aan de Thomas a Kempisstraat 115-119 te Zwolle. Heeft u een vraag? Neem gerust contact op met 038 – 453 49 80. Waarmee kan onze meubelstoffeerder nabij Lelystad u van dienst zijn?

Mail ons