Meubelstoffeerder Epe

Interesse in meubelstoffering?

Meubelstoffeerder Epe

Heyman stoffeerspecialisten

Meubelstoffering in de regio Epe

Een meubelstuk kan voor u heel kostbaar zijn. Niet alleen op financieel gebied, maar ook op sentimenteel vlak. Wanneer zo’n meubelstuk dan versleten is of beschadigd raakt, kan dit een enorme impact op u hebben, maar weet dat er altijd nog een oplossing is. Heyman, de meubelstoffeerder van Epe kan al uw meubelstukken weer nieuw leven inblazen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Heyman? Bekijk het op deze pagina of neem direct contact op met de meubelstoffeerder van Epe

De meubelstoffeerder van Epe

Wanneer u uw oude meubelstukken wilt laten doen herleven, dan bent u bij de meubelstoffeerder van Epe aan het juiste adres. Hier treft u namelijk echte vakmannen aan die uw materialen op professionele wijze kunnen herstellen. Daarnaast is het ook geen enkel probleem om uw meubelstukken een uitstraling te geven die geheel naar uw wens is. Wilt u bijvoorbeeld een meubelstuk met een traditionele of een moderne look? Alles is mogelijk bij Heyman Stoffeerspecialisten. Bespreek het door direct contact op te nemen. 

De voordelen van het inschakelen van Heyman

Een meubelstuk kan voor u heel waardevol zijn. Het kan zijn dat uw meubelstukken een erfenis zijn, waardoor de meubels op emotioneel vlak heel kostbaar kunnen zijn, maar een meubelstuk kan in de aanschaf ook enorm kostbaar zijn. Wanneer er met zo’n meubelstuk iets gebeurd, dan kunt u met het inschakelen van de meubelstoffeerder van Epe uw meubel weer nieuw leven inblazen, waardoor u weer jaren plezier kunt hebben van uw meubilair. Ook heeft u bij Heyman de keuze uit heel veel verschillende soorten materialen en kleuren. Op die manier kunt u uw meubels aanpassen naar uw eigen wensen en voorkeuren. 

Mogelijkheden van de meubelstoffeerder van Epe

Naast het opknappen van meubelstukken is de meubelstoffeerder van Epe ook gespecialiseerd in het bewerken van een aantal transportmiddelen. Hierbij kunt u denken aan het stofferen van het interieur van auto’s, caravans, campers, schepen, oldtimers en motoren. Bekijk alle mogelijkheden op onze website. 

Meubelstoffeerder van Epe inschakelen?

Wilt u uw meubels opnieuw laten stofferen en wilt u daar de meubelstoffeerder van Epe voor inschakelen? Neem dan contact op met Heyman door een offerte via de website aan te vragen, te bellen naar 038 – 453 49 80 of een e-mail te sturen naar info@heyman.nl. U bent van harte uitgenodigd in de winkel aan de Simon Stevinweg 26 in Zwolle in de regio Apeldoorn, Kampen, Hasselt, Hardenberg, Lelystad, Almere en Nunspeet.

 

 

Meubelstoffeerder in Lelystad

De mogelijkheden in stof of leer zijn eindeloos. Wat bij de meubel fabrikant onmogelijk leek, werd bij Heyman gerealiseerd en dat alles binnen een week.

– Peter wildman, zWOLLE