Herstofferen Almere

Interesse in herstofferen?

Herstofferen Almere

Heyman stoffeerspecialisten

Herstoffering in de regio Almere

Slijtplekken in de luie stoel van vaders, een doorgezakte plek in de bank of een antiek meubelstuk dat wel een opknapbeurt kan gebruiken. Wilt u iets herstofferen in de regio Almere? Dan bent u bij Heyman Stoffeerspecialisten Zwolle aan het juiste adres. Zelfs voor het stofferen van autostoelen en -banken of het herstofferen van caravan meubilair kunt u bij ons terecht. 

Herstofferen van antieke meubelen

Antieke meubelen kunnen een specifieke sentimentele waarde hebben. Maar dat u de stoel hebt geërfd van oma, betekent niet dat het in dezelfde staat en stijl moet blijven bestaan. Kies er bijvoorbeeld voor om de decennia oude bekleding te vervangen door iets moderners. Op die manier kan het meubelstuk plaatsnemen in uw interieur zonder dat het uit de toon valt. Juist de combinatie tussen nieuwe en antieke meubelen is tegenwoordig erg populair. Bij het herstofferen houden we niet alleen rekening met de stof, maar ook met het binnenwerk van de stoel. Op verzoek kunnen we gebruik maken van conische veren, crin vegetal, jute singles, paardenhaar of blauwe watten. Zo staat de nieuw gestoffeerde stoel niet alleen mooi in uw woonkamer in Almere, maar dan zit het ook nog eens lekker!

Autobekleding herstofferen in regio Almere

Een paar maanden geleden heeft u een auto gekocht. Geen nieuwe, maar een prima model, redelijk jong en helemaal uw smaak. Na een paar uur per dag in de auto merkt u alleen wel dat u niet helemaal comfortabel zit. Uw autostoel in verschillende standen zetten helpt ook niet. Zou misschien de stoel toe zijn aan een herstoffeer beurt? Herstofferen in de regio Almere betekent niet alleen dat we het uiterlijk opfrissen, maar ook dat we de zittingen opvullen zodat u weer comfortabel lange ritten kan maken in uw auto. Wij herstofferen onder andere bekleding van:

Auto’s (waaronder oldtimers en bedrijfswagens);
Caravans & Campers;
Schepen;
Motors;
Vliegtuigen.

Herstofferen van bekleding van caravans en campers in de buurt van Almere

Het herstofferen van uw caravan of camper is een klusje dat u wilt laten doen door een professional. Gelukkig bereikt u vanuit Almere eenvoudig onze stoffeerspeciaalzaak in Zwolle. Campers en caravans krijgen steeds meer een plek in onze vrijetijdsbesteding. Logisch dus dat u zich hier thuis wilt voelen. Laat de inrichting van uw caravan of camper precies zo voelen als thuis, of ga juist voor een hele andere stijl. Na het herstofferen van uw camper of caravan wilt u er natuurlijk comfortabel kunnen zitten, maar ook liggen! We raden u dan ook aan om onze winkel vanuit Almere eens te bezoeken om de verschillende stoffen eens uit te proberen. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit Apeldoorn, Lelystad en Nunspeet. Heeft u interesse? Vraag dan een prijsindicatie aan of bel naar 038 – 453 49 80.

 

Herstofferen in Kampen

De mogelijkheden in stof of leer zijn eindeloos. Wat bij de meubel fabrikant onmogelijk leek, werd bij Heyman gerealiseerd en dat alles binnen een week.

– Peter wildman, zWOLLE