Routebeschrijving

Vanaf de autosnelweg A28 Amersfoort-Groningen

U neemt de afslag Zwolle-Noord en volgt de richting Almelo. ±100m Vanaf de snelweg gaat u bij het 2de verkeerslicht (voor de Mcdrive®) rechtsaf richting Centrum de Meppelerstraatweg op. Deze vierbaansweg blijft u volgen. De weg versmalt tot twee baans en bij de rotonde gaat u rechtdoor. Daarna volgt (±75m) een kruispunt met verkeerslichten, aan de overzijde van dit kruispunt zitten wij links en rechts op de hoek. Parkeren is het eenvoudigst, door op het kruispunt rechtsaf te gaan. Na ±100m vindt u een parkeerplaats bij een kerk aan uw rechterhand.

Vanaf de Hessenweg N34 Dalfsen-Ommen

Aan het eind van de Hessenweg gaat u bij de verkeerslichten linksaf. Deze weg, de Oude Meppelerstraatweg blijft u volgen over de oude Vechtbrug en langs Berkum. Bij het 2de verkeerslicht gaat linksaf richting Centrum. Daarna direct weer naar rechts voorsorteren om bij de verkeerslichten (voor de Mcdrive) rechtsaf te gaan richting Centrum de Meppelerstraatweg op. Deze vierbaansweg blijft u volgen. De weg versmalt tot twee baans en bij de rotonde gaat u rechtdoor. Daarna volgt (±75m) een kruispunt met verkeerslichten, aan de overzijde van dit kruispunt zitten wij links en rechts op de hoek. Parkeren is het eenvoudigst, door op het kruispunt rechtsaf te gaan. Na ±100m vindt u een parkeerplaats bij een kerk aan uw rechterhand.

Vanaf de oude weg Kampen via ‘s Heerenbroek

U sorteert op de hoge brug over het Zwolle-Ijsselkanaal links voor. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf de Blaloweg op en blijft deze volgen. Na de hefbrug over het Zwartewater blijft u rechtdoor gaan. U rijdt nu op de Zwartewaterallee, bij de 5 verkeerslichten blijft u rechtdoor gaan. Daarna gaat de weg onder de autosnelweg (A28) door. Bij het 2de verkeerslicht (voor de Mcdrive, ±100m na het viaduct), gaat u rechtsaf richting Centrum de Meppelerstraatweg op. Deze vierbaansweg blijft u volgen. De weg versmalt tot twee baans en bij de rotonde gaat u rechtdoor. Daarna volgt (±75m) een kruispunt met verkeerslichten, aan de overzijde van dit kruispunt zitten wij links en rechts op de hoek. Parkeren is het eenvoudigst, door op het kruispunt rechtsaf te gaan. Na ±100m vindt u een parkeerplaats bij een kerk aan uw rechterhand.

Vanaf de N35 Heino-Raalte

Over de spoorlijn Zwolle-Groningen gaat u 4 verkeerslichten rechtdoor. Bij het 5de verkeerslicht, u ziet links de Mcdrive, gaat u linksaf richting Centrum de Meppelerstraatweg op. Deze vierbaansweg blijft u volgen. De weg versmalt tot twee baans en bij de rotonde gaat u rechtdoor. Daarna volgt (±75m) een kruispunt met verkeerslichten, aan de overzijde van dit kruispunt zitten wij links en rechts op de hoek. Parkeren is het eenvoudigst, door op het kruispunt rechtsaf te gaan. Na ±100m vindt u een parkeerplaats bij een kerk aan uw rechterhand.

Openbaar Vervoer

Vanaf het NS station brengen buslijn 1 en 4 u naar de halte Th. à kempisstraat/Bisschop Willebrandlaan.

Routebeschrijving

De mogelijkheden in stof of leer zijn eindeloos. Wat bij de meubel fabrikant onmogelijk leek, werd bij Heyman gerealiseerd en dat alles binnen een week.

– Peter wildman, zWOLLE