Meubel­stoffering

Interesse in meubelstoffering?

Kantoormeubels

Een goed begin is het halve werk.  Dit geldt ook voor moderne meubels. Wij stofferen uw meubels volledig naar wens en met de meest actuele stoffen. En geven daarbij een duidelijk advies over de onderliggende vulling. Dit is van groot belang voor het zitcomfort en de levensduur van de nieuwe stof. Een slechte ondergrond zorgt voor een veel hogere slijtage aan de stof.

De specialist in meubelstoffering

Steeds vaker zien we een combinatie van de verschillende stoffen of designs op een meubelstuk. Dit levert vaak een zeer eigentijds en uniek meubel op. Zeker omdat onze collectie meubelstoffen vele malen groter is dan welke meubelzaak dan ook.

Wij zijn specialisten in het stofferen van uw moderne klassiekers van onder andere: Atrifort, Gelderland, Gispen, Leolux, Rolf Benz, Montis, Georgetti, B&B, 3B, Casina e.d. De kosten voor het stofferen van dit soort meubelen liggen rond de 50% van de huidige nieuwwaarde (afhankelijk van de staat van uw meubel).

Heyman stoffeerspecialisten

De specialist in meubelstoffering

Heeft u een klassiek meubelstuk met een familiegeschiedenis of juist een modern meubelstuk? Bij ons bent u op de juiste plek! Onze meubelstoffeerders houden de juiste klassieke uitstraling intact.. Indien gewenst gebruik wij enkel traditionele materialen waaronder:

  • Conische veren
  • Crin vegetal
  • Jute singels
  • Paardehaar
  • Blauwe watten

Alle benodigde werkzaamheden bespreken we vooraf met elkaar. U wordt van een deskundig advies voorzien. Gun uw meubel een tweede leven !

Meubelstoffeerder
Meubelstoffering

Wij zijn zeer tevreden over Heyman stoffeerderij. We hebben goede voorlichting gekregen en er is goed meegedacht om een comfortabeler zit te krijgen van onze Cassina meubels. Ook de service staat bij de firma Heyman op een hoog niveau. Kortom wij kunnen Heyman zeer aanbevelen.

– Jos Nieland