Meubelstoffering

Meubelstoffering. Heeft u een klassiek meubelstuk bijvoorbeeld een familiegeschiedenis of juist een modern meubelstuk? Bij ons bent u op de juiste plek ! Onze meubelstoffeerders in Kampen, Apeldoorn en omgeving zorgen ervoor dat het de juiste klassieke uitstraling behoudt, indien gewenst met alleen traditionele materialen waaronder:

  • Conische veren
  • Crin vegetal
  • Jute singels
  • Paardehaar
  • Blauwe watten

Een goed begin is het halve werk ! Dit geldt ook voor moderne meubels. Wij stofferen uw meubels volledig naar uw wens en met de meest actuele stoffen. Maar we geven ook een duidelijk advies over de onderliggende vulling. Dit is van groot belang voor het zitcomfort en de levensduur van de nieuwe stof. Een slechte ondergrond zorgt voor een veel hogere slijtage aan de stof.

Alle benodigde werkzaamheden bespreken we vooraf met elkaar. U wordt van een deskundig advies voorzien. Gun uw meubel een tweede leven !

Steeds vaker zien we een combinatie van de verschillende stoffen of designs op een meubelstuk. Dit levert vaak een zeer eigentijds en uniek meubel op. Zeker omdat onze collectie meubelstoffen vele malen groter is dan welke meubelzaak dan ook.

Wij zijn specialisten in het stofferen van uw moderne klassiekers van onder andere: Atrifort, Gelderland, Gispen, Leolux, Rolf Benz, Montis, Georgetti, B&B, 3B, Casina e.d. De kosten voor het stofferen van dit soort meubelen liggen rond de 50% van de huidige nieuwwaarde (afhankelijk van de staat van uw meubel).

Vraag een vrijblijvende offerte op:

7 + 0 = ?

© Copyright - Heyman Stoffeerspecialisten Zwolle