Scheepsstoffering

Bij een goede stoffering van een boot is het bepalend of de kussens aan de elementen van de natuur blootstaan of beschut liggen. Dit is van invloed op de stofkeuze, maar zeker ook op de vulling van de kussens.

Stofkeuze
In de kajuit hoeft u bijna geen rekening te houden met weersinvloeden, hierdoor is de keuze in stoffen zeer divers. Zodra de kussen in de buitenlucht liggen, zoals bij sloepen het geval is, en er wel eens wat (zout) water op terecht komt, doet u er verstandig aan om een waterdichte- of waterafstotende stof te kiezen. Steeds meer leveranciers komen met deze stoffen op de markt. Waren het eerst de standaard effen stoffen, tegenwoordig ziet u allerlei frisse kleuren, strepen en zelfs bloemen.

Vulling
Aan boord komt het regelmatig voor dat uw matrassen en afwijkende maatvoering hebben. Wij maken matrassen in ieder model, met de door u gewenste dikte en materialen. Wij beschikken over diverse kwaliteiten polyether, koudschuim, latex en ook draagschuim (Tempur). Alles is uit voorraad leverbaar.

Maatwerk
Een goede pasvorm is van groot belang. Vandaar dat onze ervaren stoffeerders alles zelf op locatie inmeten en – waar nodig – mallen maken. Op deze manier bent u gegarandeerd van een stukje maatwerk in uw varende trots.

Vraag een vrijblijvende offerte op:

1 + 0 = ?

© Copyright - Heyman Stoffeerspecialisten Zwolle