Meubelstoffeerder Apeldoorn

Interesse in meubelstoffering?

Meubelstoffeerder Apeldoorn

Heyman stoffeerspecialisten

Meubelstoffering in de regio Apeldoorn

Vluchtig zoekt u een meubelstoffeerder in Apeldoorn. Want die prachtige bank of dat leger aan bureaustoelen van de zaak? Die moeten echt een keer onder handen worden genomen. Natuurlijk kan Heyman Stoffeerspecialisten Zwolle u daarbij helpen. Geen klus is ons namelijk te moeilijk. Neem daarom vandaag nog contact met ons op!

  Een tweede leven

  Ieder meubelstuk verdient een tweede leven. Of het nu om een erfstuk met een rijke familiegeschiedenis gaat of om een moderne meubel. Onze meubelstoffeerder nabij Apeldoorn gaat graag voor u aan de slag. Hierbij kan – indien gewenst – enkel gebruik worden gemaakt van de traditionele materialen, zoals: jute singels. blauwe watten en paardenhaar. Vraag onze meubelstoffeerder in Apeldoorn gerust naar de mogelijkheden.

  Kantoormeubelen

  Het aanschaffen van kantoormeubilair is een dure aangelegenheid. Het moet namelijk aan verschillende voorschriften voldoen. En het liefst zo duurzaam mogelijk. Door onze eigen meubelstoffeerder bij Apeldoorn in te schakelen bent u tot 50% goedkoper uit en verlaagt u de milieubelasting tot wel 70%! Door onze flexibiliteit kunnen wij snel inspelen op al uw wensen. Zo kunnen uw werknemers weer snel van hun meubilair gebruik maken.

  Inrichting voertuigen

  Naast meubilair in huis of op kantoor kunt u onze meubelstoffeerder nabij Apeldoorn ook inschakelen voor het inrichten van uw voertuig. Van bekleden van buddyseats tot het stofferen van een autostoel. Onze meubelstoffeerder in Apeldoorn weet wel raad. Wij zijn gespecialiseerd in:
  Autostoffering;
  Scheepsstoffering;
  Caravan- en camperstoffering;
  Motor- en buddyseat bekleding;
  Oldtimer stofferen & bekleding.

  Het werk van Heyman

  Uw meubelstukken verdienen een tweede kans. Om u daarbij zoveel mogelijk bij te staan is Heyman aansloten bij de Stoffeer Gilde. Door onze ervaring en het verworven vakmanschap is geen klus ons te moeilijk. Ook wanneer de fabrikant de hoop al heeft opgegeven. Vraag onze meubelstoffeerders bij Dronten, Kampen, Hasselt, Hardenberg, Lelystad, AlmereNunspeet in.  direct naar de mogelijkheden. Wilt u het eens zelf proberen? In onze winkel vindt u alles voor de ‘doe-het-zelver’. Ook geven wij u graag de nodige adviezen.

  Kom langs bij de meubelstoffeerder nabij Apeldoorn!

  Sentiment of financieel voordeel. Het maakt niet uit waarom u uw meubilair graag wilt laten herstofferen. De vakspecialisten van Heyman staan altijd voor u klaar. Vraag daarom vandaag nog een prijsindicatie voor uw project aan. Heeft u een vraag? Dan kunt u bellen naar 038 – 453 49 80. Voor vakinhoudelijke vragen kunt u ook terecht in onze winkel aan de Thomas à Kempisstraat te Zwolle. Kan uw interieur in Apeldoorn een meubelstoffeerder gebruiken?

  Meubelstoffeerder in Apeldoorn

  De mogelijkheden in stof of leer zijn eindeloos. Wat bij de meubel fabrikant onmogelijk leek, werd bij Heyman gerealiseerd en dat alles binnen een week.

  – Peter wildman, zWOLLE