Herstofferen Epe

Interesse in herstofferen?

Herstofferen Epe

Heyman stoffeerspecialisten

Herstoffering in de regio Epe

Heeft u een vlek op uw geliefde meubel? Of heeft u een vlek in uw autostoel zitten die u er niet meer uitkrijgt? Wilt u uw meubel nog wel gebruiken en wilt u uw auto nog niet naar de sloop sturen? Dan is het een slim idee om uw meubel te laten herstofferen nabij Epe! Bij Meubelstoffeerder Heyman kunt u eenvoudig uw geliefde meubels een nieuw leven inblazen. Geeft u uw meubel ook een tweede leven?

Wat is herstofferen?

Om te beginnen is het een goed idee om te weten wat herstofferen eigenlijk is. Herstofferen nabij Epe is, zoals de naam al zegt, een oude stof vervangen voor een nieuwe stof. De oude stof kan af zijn, vlekken hebben of lelijk zijn. Er zijn genoeg redenen waarom een meubel een nieuwe stof nodig heeft. Bij het herstofferen in de buurt van Epe wordt niet alleen de stof vervangen. Onder de stof zit vaak een vulling. Als de stof af is, is de vulling dat vaak ook. Om die reden wordt de vulling indien nodig ook vervangen voor een nieuwe vulling. Zo is uw meubel weer als nieuw. 

Geef je meubel een tweede leven

In sommige gevallen krijgt bijvoorbeeld je bedrijf een nieuwe huisstijl. Soms worden hierbij volledig andere kleuren gebruikt dan daarvoor. Het oude meubilair is dan niet meer bijpassend bij de nieuwe huisstijl. Wilt u uw kantoormeubilair laten aanpassen aan uw nieuwe huisstijl? Ook daarvoor bent u bij Heyman herstofferen nabij Epe aan het juiste adres. Het is vaak goedkoper om uw huidige meubels te laten herstofferen dan om uw kantoorpand volledig te voorzien van nieuw meubilair. Ook als u een geliefd of een antiek meubelstuk in uw bezit heeft, maar waarvan de bekleding of de vulling niet meer helemaal goed is, is het een slim idee om het meubelstuk te laten herstofferen in de buurt van Epe. 

Auto herstofferen

Heeft u een nieuwe auto gekocht en komt u er na een aantal keren in rijden achter dat de stoelen toch niet helemaal fijn zitten? Of heeft er iemand eten of drinken gemorst op de autostoel en krijgt u de vlek er niet meer uit? Of wil je de auto gewoon een nieuwe look geven? Dan is het een slim idee om de auto te laten herstofferen nabij Epe. Op deze manier krijgen de autostoelen een nieuwe look en zit uw auto weer als nieuw!

Iets laten herstofferen nabij Epe?

Wilt u iets laten herstofferen nabij Epe? Dan bent u bij Heyman aan het juiste adres! Bij Heyman staat een compleet team aan specialisten voor uw meubels klaar om ze weer een tweede leven te geven. Neem gerust contact op of kom eens langs in de winkel in Zwolle en wie weet heeft u weer een prachtig meubel in Kampen, Zwolle, Lelystad, Apeldoorn of omstreken.

Herstofferen in Nunspeet

De mogelijkheden in stof of leer zijn eindeloos. Wat bij de meubel fabrikant onmogelijk leek, werd bij Heyman gerealiseerd en dat alles binnen een week.

– Peter wildman, zWOLLE