Herstofferen Hattem

Interesse in herstofferen?

Herstofferen Hattem

Heyman stoffeerspecialisten

Herstoffering in de regio Hattem

Bent u op zoek naar iemand die kan herstofferen nabij Hattem? Dan bent u bij Meubelstoffeerder Heyman aan het juiste adres! Meubelstoffering, autostoffering, kantoormeubels, caravans, campers, scheepsstoffering en de stoffering van oldtimers, het kan allemaal bij Heyman herstoffering nabij Hattem! Gun uw object een tweede leven! 

Meubelstoffering

Heeft u een klassiek meubelstuk met een rijke historie? Of bezit u een meubel waar u veel waarde aan hecht? Maar passen de kleuren niet in uw nieuwe interieur of is de stof af? Dan is meubelstoffering de beste oplossing voor uw meubelstuk. Door het herstofferen van uw meubel nabij Hattem geeft u uw meubel een tweede leven. Het resultaat is een uniek en eigentijds meubelstuk. Heymans herstoffeert uw meubels volledig naar uw wens. U kunt kiezen uit enorm veel verschillende stoffen. Hierdoor past uw geherstoffeerde meubel geweldig in uw interieur! Weet u nog niet helemaal waar je voor  gaat kiezen? Heymans geeft u advies over de stoffen en over de onderliggende vulling.

Materialen

Voor het herstofferen nabij Hattem worden enkel de beste materialen gebruikt. Uw meubels zijn immers belangrijk voor u. Voor het herstofferen worden de volgende materialen gebruikt:

  • Conische veren
  • Crin vegetal
  • Jute singels
  • Paardenhaar
  • Blauwe watten

De materialen die gebruikt worden voor het herstofferen nabij Hattem worden eerst met u besproken. Zo weet u precies welke materialen er worden gebruikt.

Auto stofferen

Heeft u een prima auto, maar zitten de stoelen niet meer fijn? Of is de bekleding niet meer schoon te krijgen of misschien zelfs door? Dan is het een goed idee om de auto te laten herstofferen nabij Hattem. Een brandgat, slijtage en beschadigingen zijn voordat u het doorheeft verholpen. Iedere auto kan worden geherstoffeerd nabij Hattem. U kunt bij Heymans herstofferen nabij Hattem terecht voor het herstofferen van autostoen en autobanken. Daarnaast kun je ook terecht bij Heymans voor het vernieuwen van de vloerbedekking en de hemelbekleding van de auto. Geef uw auto een nieuwe look door middel van herstofferen nabij Hattem!

Kantoormeubels

Kantoormeubilair wordt intensief gebruikt. Deze meubels slijten daardoor ook sneller dan de meubels die je in huis hebt staan. De stoelen die in een kantoor worden gebruikt zijn dan ook snel af. Toch hoef je de stoelen niet weg te gooien als de stoelen af zijn. Als u uw stoelen laat herstofferen nabij Hattem bespaart u maar liefst 50% geld! De aanschaf van nieuwe stoelen is namelijk duurder dan het herstofferen nabij Hattem!

Laat uw object herstofferen nabij Hattem!

Gunt u uw waardevolle object een tweede leven? Laat het object dan herstofferen nabij Hattem! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op via info@heyman.nl en wie weet heeft u weer een prachtig meubel in Kampen, Zwolle, Lelystad, Apeldoorn of omstreken.

Herstofferen in Nunspeet

De mogelijkheden in stof of leer zijn eindeloos. Wat bij de meubel fabrikant onmogelijk leek, werd bij Heyman gerealiseerd en dat alles binnen een week.

– Peter wildman, zWOLLE