Herstofferen Nunspeet

Interesse in herstofferen?

Herstofferen Nunspeet

Heyman stoffeerspecialisten

Herstoffering in de regio Nunspeet

Meubels zijn nooit te oud om een tweede kans te geven: dat is de gedachte achter het herstofferen van stoelen en banken in Nunspeet en omgeving. Meubelstoffeerder Heyman haalt alles uit de kast om uw geliefde meubel, dat al jarenlang uw interieur opfleurt, als nieuw te doen ogen. Ons oog is daarbij niet alleen gevestigd op de buitenkant, maar ook zeker op de vulling. Een mooie stoel die niet fijn meer zit is immers weinig waard en zal bovendien sneller opnieuw slijten.

Wat is herstofferen?

Met herstofferen in Nunspeet en omgeving bedoelen we het vervangen van de bekleding en – indien noodzakelijk – de vulling van een meubelstuk. Zie het als het vervangen van de motor van een auto die u nog te mooi vindt om afscheid van te nemen. Herstofferen is in veel gevallen een (goedkoper) alternatief voor het kopen van een nieuw meubelstuk.

Waarom herstofferen in plaats van nieuw kopen?

In veel gevallen zult u een versleten stoel of bank bij het grofvuil zetten en er een nieuwe voor terugkopen. Waarom zou u uw meubel laten herstofferen nabij Nunspeet? Nou, hier kunt u verschillende redenen voor hebben. Veel van onze klanten zijn dermate gehecht aan een bepaald meubelstuk dat ze het niet over hun hart kunnen verkrijgen om er afstand van te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een erfstuk met een rijke familiegeschiedenis of ‘gewoon’ een luxe stoel die destijds peperduur was.

We werken ook veel voor bedrijven, die vaak hun meubilair hebben gekocht in een stijl die past bij de bedrijfskleuren. Heeft uw bedrijf echter een nieuwe huisstijl? Dan is het goed voorstelbaar dat u de meubels hierop wilt laten aanpassen. Alle stoelen de deur uit doen en geheel nieuw meubilair aanschaffen is immers een behoorlijk prijzige optie.

Wat kunt u laten herstofferen nabij Nunspeet?

Herstofferen in Nunspeet houdt niet op bij de stoelen en banken uit de woonkamer. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor het opnieuw bekleden (en opvullen) van uw autostoelen, of het nu gaat om stoffen of lederen bekleding. Hetzelfde geldt voor caravans en campers. En wat dacht u van de bekleding van boten? Vooral kussens op het buitendek kunnen het flink te verduren krijgen. Eenzelfde lot is het zitvlak van een motorfiets toebedeeld. Voor deze en andere toepassingen heeft Heyman een passende oplossing.

Wat kost het om een meubel te laten herstofferen nabij Nunspeet?

Dit is een veelgestelde vraag en dat is geheel begrijpelijk. We zullen namelijk zeker niet ontkennen dat meubels herstofferen nabij Nunspeet goedkoop is. We willen namelijk dat u van uw opnieuw gestoffeerde bank of stoel nog jaren plezier kunt hebben. Daarvoor zijn kwaliteitsmaterialen nodig en die worden duur betaald. Daarnaast is herstofferen een klassiek ambacht, dat nog met de hand geschiedt. Er gaat veel tijd inzitten en het is specialistisch werk. Vandaar dat het laten herstofferen van een meubel nabij Nunspeet voordeliger is dan een nieuw meubel kopen, maar evenzeer beslist niet goedkoop.

Voor een goede prijsindicatie hebben we foto’s nodig van uw te herstofferen meubel uit uw woning in Nunspeet. De staat van het meubel en de benodigde materialen bepalen immers grotendeels de kosten. Door vrijblijvend een offerte aan te vragen krijgt u een goede inschatting van het kostenplaatje.

Vragen over herstofferen nabij Nunspeet?

We kunnen ons voorstellen dat u eerst nog enkele vragen hebt, alvorens u uw meubel door ons laat herstofferen in Zwolle, nabij Nunspeet. Voelt u zich dan ook niet bezwaard om contact op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 038 – 453 49 80 of een email sturen naar info@heyman.nl. Of loopt u gerust eens bij ons binnen aan de Simon Stevinweg 26 in Zwolle. Graag tot ziens bij Heyman: de specialist in meubels herstofferen in Nunspeet, Kampen, Zwolle, Lelystad, Apeldoorn en omstreken.

Herstofferen in Nunspeet

De mogelijkheden in stof of leer zijn eindeloos. Wat bij de meubel fabrikant onmogelijk leek, werd bij Heyman gerealiseerd en dat alles binnen een week.

– Peter wildman, zWOLLE