Herstofferen Kampen

Interesse in herstofferen?

Herstofferen Kampen
Herstofferen Kampen

Heyman stoffeerspecialisten

Herstoffering in de regio Kampen

Misschien hikt u er al een tijd tegenaan: u wilt een product laten herstofferen in Kampen. Gelukkig kan Heyman Stoffeerspecialisten Zwolle u hierbij helpen. Zelfs projecten waarvan meubelfabrikanten zeggen dat ze onmogelijk zijn, ronden wij veelal snel met goed gevolg af. Dus: wanneer mogen wij u verwelkomen in onze winkel? Tot snel!

Vlekken reinigen

Bij iedere vlek uw meubel of voertuig in Kampen laten herstofferen is natuurlijk zonde. Dat snappen wij bij Heyman ook. Om een bezoek te voorkomen is het handig om het materiaal direct schoon te maken. Doe dit met een speciaal reinigingsmiddel. Werk hierbij altijd vanuit de randen naar binnen en dep of schraap de vlek zoveel mogelijk weg. Gebruik tenslotte water (met zout of azijn) om de laatste restjes te verwijderen. Heeft dit stappenplan niet de gewenste uitwerking? Laat uw product dan bij ons nabij Kampen herstofferen.

Meubilair en voertuigen

Wanneer men het heeft over het herstofferen van producten in Kampen, denkt u misschien eerst aan meubilair. Bij Heyman houden wij ons daar zeker mee bezig. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Daarnaast heeft ons bedrijf zich gespecialiseerd in het opknappen van voertuigen. De onderstaande transportmiddelen herstofferen wij nabij Kampen in een handomdraai:

Auto’s (waaronder oldtimers en bedrijfswagens);
Caravans & Campers;
Schepen;
Motors;
Vliegtuigen.

De diensten van Heyman

Een goed begin is het halve werk. Daarom is Heyman ook aangesloten bij het Stoffeer Gilde. Ook voor herstofferen in Apeldoorn bent u bij ons aan het goede adres. Wanneer u uw product in Kampen bij ons laat stofferen zijn de mogelijkheden eindeloos. Is het volgens de fabrikant onmogelijk? Geen zorgen: onze meubelstofferders realiseren het binnen een week! Gaat u liever zelf bezig met het herstofferen van uw meubilair in Kampen? In onze winkel kunt u alles vinden voor de ‘doe-het-zelver’. Wanneer u hulp nodig heeft, kunt u altijd bij onze meubelstoffeerders terecht voor deskundig advies.

Laat uw product nu herstofferen nabij Kampen!

Van bureaustoelen tot zadels voor motors. Bij Heyman Stoffeerspecialisten Zwolle helpen wij u graag bij het herstofferen van uw product. Heeft u interesse? Vraag dan een prijsindicatie aan of bel naar 038 – 453 49 80. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel aan de Simon Stevinweg 26 in Zwolle. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit Apeldoorn, Lelystad en Nunspeet. Laat u uw meubelstuk binnenkort ook herstofferen in de buurt van Kampen?

Herstofferen in Kampen

De mogelijkheden in stof of leer zijn eindeloos. Wat bij de meubel fabrikant onmogelijk leek, werd bij Heyman gerealiseerd en dat alles binnen een week.

– Peter wildman, zWOLLE