Meubelstoffeerder Kampen

Interesse in meubelstoffering?

Meubelstoffeerder Kampen

Heyman stoffeerspecialisten

Meubelstoffering in de regio Kampen

Op zoek naar een meubelstoffeerder in Kampen? Dan hoeft u niet verder te zoeken: meubelstoffeerder Heyman nabij Kampen geeft uw meubels een tweede leven. Van familiestuk tot modern zitmeubel: voor het herstellen van de stoffering van uw meubel bent u bij Heyman aan het juiste adres. We stofferen uw meubel volledig naar eigen wens, met de materialen die naar uw mening bij het meubel passen. Zo maken we gebruik van conische veren, crin vegetal, jute singels, paardenhaar en blauwe watten als uw meubel daarom vraagt.

  Oog voor het totale plaatje

  De bekendste meubelstoffeerder uit de regio Kampen heeft niet alleen oog voor de buitenkant, maar voorziet u ook van advies over de vulling van uw meubel. Wanneer deze immers niet meer in orde is, is het opnieuw stofferen zonde van het geld. Uw meubel zal niet fijn zitten en de nieuwe stof zal bovendien veel te snel slijten. Daarom inspecteren we uw meubel eerst uitgebreid voordat we aan de slag gaan. Bij Heyman meubelstoffeerder in de omgeving van Kampen leveren we uw meubel af als in nieuwstaat.

  Waarom uw meubel opnieuw laten stofferen?

  Er zijn diverse mogelijke redenen om uw meubel opnieuw te laten stofferen of herstofferen door meubelstoffeerder Heyman uit Kampen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een lederen bank bezit die al decennialang binnen de familie is. Die bank waar uw overgrootmoeder nog op gezeten heeft zet u niet zomaar bij het grofvuil. Zo’n bank heeft een speciale waarde voor u.

  In onze meubelstoffeerderij uit de regio Kampen krijgen we ook regelmatig meubels binnen van mensen die eenvoudigweg geen nieuwe bank kunnen vinden die zo fijn is als hun versleten bank. Als u dusdanig gehecht bent aan een meubelstuk is het een uitstekende optie om het opnieuw te laten stofferen. Zeker wanneer de bank veel waarde vertegenwoordigt en gewoon nog prettig zit!

  Hoe gaat uw meubelstoffeerder nabij Kampen te werk?

  Natuurlijk stemmen we vooraf nauwgezet uw wensen vast. Aan de hand van de omvang van de werkzaamheden en de door u gewenste materialen kunnen we een prijs afspreken. Deze ligt in de regel rond 50 procent van de nieuwprijs van uw meubel. Logischerwijs is dit wel afhankelijk van de staat waarin het meubel verkeert.

  Heeft u ook een meubel dat een tweede leven verdient? Neemt u dan contact op met meubelstoffeerder Heyman nabij Kampen. We zijn telefonisch te bereiken via 038 – 453 49 80 of per email. Langskomen mag natuurlijk ook, we zijn gevestigd aan de Simon Stevinweg 26 in Zwolle. U bent van harte welkom bij dé meubelstoffeerder in Kampen, Apeldoorn, Dronten, Kampen, Hasselt, Hardenberg, Lelystad, Almere of Nunspeet.

  Meubelstoffeerder in Kampen

  De mogelijkheden in stof of leer zijn eindeloos. Wat bij de meubel fabrikant onmogelijk leek, werd bij Heyman gerealiseerd en dat alles binnen een week.

  – Peter wildman, zWOLLE