Meubelstoffeerder Dronten

Interesse in meubelstoffering?

Meubelstoffeerder Dronten

Heyman stoffeerspecialisten

Meubelstoffering in de regio Dronten

Wilt u uw meubel graag een tweede leven geven? Schakel dan de meubelstoffeerder van Dronten in. Heyman Stoffeerspecialisten Zwolle is gespecialiseerd in het stofferen van meubels geheel naar uw wens. Daarbij kan de klassieke uitstraling van het meubelstuk geheel intact worden houden, wordt er gebruik gemaakt van traditionele materialen en krijgt u advies over de onderliggende vulling. Die is van groot belang voor het zitcomfort en de levensduur van uw meubelen. Wilt u uw meubelen dus opnieuw laten stofferen door een erkende meubelstoffeerder uit Dronten? Schakel dan Heyman in. 

  Waarom de meubelstoffeerder van Dronten inschakelen?

  Een meubelstuk kan van enorme waarde voor u zijn. Niet alleen op financieel gebied, maar ook op emotioneel gebied. Als u bijvoorbeeld een erfstuk heeft, die al meerdere malen aan een volgende generatie is doorgegeven, dan kan de impact groot zijn als er beschadigingen optreden aan het meubelstuk. Door de meubelstoffeerder van Dronten in te schakelen hoeft u zich gelukkig geen zorgen te maken. Ook wanneer u een waardevolle designmeubel in uw woning heeft staan en deze per ongeluk beschadigd, dan kan Heyman de juiste oplossing voor u bieden. 

  De service van Heyman

  Wilt u graag uw meubelen door Heyman laten herstofferen? Dan kunt u in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek al uw wensen en voorkeuren doorgeven. Daarbij zult u van Heyman een eerlijk en deskundig advies ontvangen op het gebied van meubels, materiaal en vulling. De meubelstoffeerder van Dronten volgt alle laatste trends op het gebied van meubel- en interieurgebied namelijk nauwlettend op de voet. Daarnaast werkt het bedrijf met de nieuwste technieken en zorgen ze voor milieuvriendelijke oplossingen, dus uw meubels zijn bij Heyman in goede handen. 

  De meubelstoffeerder van Dronten inschakelen?

  Wilt u uw klassieke of moderne meubels van een tweede leven voorzien? Schakel dan de meubelstoffeerder van Dronten in. Ook voor het stofferen van auto’s, caravans, campers, schepen of bedrijfsmeubelen kunt u Heyman inschakelen. Neem voor meer informatie contact op met een specialist door te bellen naar 038 – 453 49 80 of door een e-mail te sturen naar info@heyman.nl. Direct een offerte aanvragen? Schakel dan vandaag nog de specialisten van Heyman Stoffeerspecialisten Zwolle in de regio Apeldoorn, Kampen, Hasselt, Hardenberg, Lelystad, Almere, Nunspeet in. 

   

  Meubelstoffeerder in Lelystad

  De mogelijkheden in stof of leer zijn eindeloos. Wat bij de meubel fabrikant onmogelijk leek, werd bij Heyman gerealiseerd en dat alles binnen een week.

  – Peter wildman, zWOLLE