Meubelstoffeerder Zwartsluis

Interesse in meubelstoffering?

Meubelstoffeerder Zwartsluis

Heyman stoffeerspecialisten

Meubelstoffering in de regio Zwartsluis

Wilt u die antieke stoel weer een nieuw leven inblazen? Of wilt u nieuwe bekleding op uw autostoelen laten plaatsen? U hoeft niet meer verder te zoeken! Bij Heyman Stoffeerspecialisten Zwolle, de meubelstoffeerder nabij Zwartsluis, bent u aan het juiste adres! Van het herstellen van een erfstuk tot het volledig herstofferen van uw caravan, alles is mogelijk bij de meubelstoffeerder in de buurt van Zwartsluis!

Waarom stofferen?

Er zijn veel verschillende redenen om een meubel te laten herstofferen. Een van de redenen kan zijn dat er herinneringen aan een meubel zitten. Heeft u bijvoorbeeld een stoel die nog van uw overgrootvader is geweest? Of een bank die u van uw overgrootmoeder heeft geërfd en die toe is aan vervanging, maar die u niet wilt weggooien? Dan is het een goed idee om het meubel door de meubelstoffeerder in de buurt van Zwartsluis te laten herstofferen. Het meubel heeft een speciale waarde voor u, dus zal de meubelstoffeerder nabij Zwartsluis het meubel speciaal voor u weer als nieuw maken. 

Een andere reden om iets te laten herstofferen is de prijs. Het is doorgaans een stuk goedkoper om bijvoorbeeld een partij versleten kantoorstoelen te laten herstofferen dan om compleet nieuwe stoelen te kopen. Het herstofferen van de meubels is daarnaast ook een stuk beter voor het milieu. Er hoeven immers geen nieuwe stoelen bij worden gemaakt in een vervuilende fabriek.

Advies van de besten

De meubelstoffeerder in de buurt van Zwartsluis heeft oog voor de details van uw meubel. Zo kunt u onder andere advies krijgen over de vulling van bijvoorbeeld uw stoel. Denkt u dat er alleen een nieuwe stof op moet, maar denkt de meubelstoffeerder nabij Zwartsluis dat ook de vulling aan vervanging toe is? Dan krijgt u daar snel een eerlijk advies over. Als de vulling van het meubel niet meer in orde is, is het herstofferen zonde. De nieuwe bekleding zal door de slechte vulling snel slijten. Om deze reden worden alle meubels eerst volledig geïnspecteerd. Het eindproduct is een meubel die er als nieuw uitziet.

Inspectie

De meubels worden van tevoren goed geïnspecteerd door een van de professionals van de meubelstoffeerder in de buurt van Zwartsluis. Na de inspectie krijgt u een advies over de werkzaamheden en de materialen. uiteraard is de keuze voor de werkzaamheden en de materialen volledig aan u. Afhankelijk van de gekozen werkzaamheden en materialen wordt er een prijs gemaakt. De prijs ligt over het algemeen ongeveer op 50% van de nieuwprijs van het meubel. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de staat van uw meubel(s). 

Voertuigen

U kunt natuurlijk uw meubels laten herstofferen, maar wist u ook dat de meubelstoffeerder in de buurt van Zwartsluis ook voertuigen herstoffeerd? Heeft de bekleding van uw autostoel een vlek die er niet uit kunt krijgen? Of kan de stoffering van uw leren bank in uw camper wel een opknapbeurt gebruiken? Dan bent u bij de meubelstoffeerder in de buurt van Zwartsluis aan het juiste adres! U kunt namelijk voor de volgende voertuigen terecht:

Geef uw meubel een tweede leven!

Wilt u uw meubel ook een tweede leven geven? Neem dan snel contact op met de meubelstoffeerder in de buurt van Zwartsluis! U kunt telefonisch contact opnemen via 038 – 453 49 80 of u kunt mailen naar info@heyman.nl. U bent van harte uitgenodigd in de winkel aan de Simon Stevinweg 26 in Zwolle in de regio Apeldoorn, Kampen, Hasselt, Hardenberg, Lelystad, Almere, Nunspeet in. 

 

 

Meubelstoffeerder in Lelystad

De mogelijkheden in stof of leer zijn eindeloos. Wat bij de meubel fabrikant onmogelijk leek, werd bij Heyman gerealiseerd en dat alles binnen een week.

– Peter wildman, zWOLLE